Vezë të mbushura me sallatë ruse

Zihen vezët të forta, qërohen, ndahen përgjysmë duke i hequr të verdhën. Gjysmat e vezëve (të bardhat) mbushen me sallatë ruse të gatshme dhe sipër zbukurohen me të verdhat e vezëve të thërmuara, me majdanoz të grirë hollë dhe me copëza gogozhare.

Për 1 person :

§  sallatë ruse 1 lugë gjelle,

§  majdanoz 1 fije,

§  pak gogozhare.

RECETA TË NGJASHME


Article Categories:
Sallatëra

Don't Miss! random posts ..