Torte me krem limoni

torteNe fillim vini nje shtrese te njemipeteve sperkateni pak me kremlimoncel per ti dhene orome, pastaj vini nje shtrese me kremin e limonit, vendosni shtresen tjeter te njemi peteve sperksteni prap me kremlimoncel po pake qe te mos ndihet shume alkoli qe ka pija,vini shtresen tjeter te kremit te limonit, vini shtresen tjeter te njemijpeteve dhe mbulojeni me krem masticerie ne fund mund ta dekuroni sipas deshires me ndonje fete te holle limoni ose mund ti hidhni pak sheqer pluhur (zucchero al velo)….

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:
Article Categories:
Embëlsira

Don't Miss! random posts ..