All posts tagged in: u hidhet kripë dhe spec i kuq. Vihet tigani me yndyrë në zjarr dhe pasi të nxehet kalohen bërxollat në miell dhe skuqen një e nga një në zjarr të fortë nga të dyja anët. Pastaj vendosen në pjatë. Në y

Don't Miss! random posts ..