Si të mos e lejoni avokadon të nxihet

Si të mos e lejoni avokadon të nxihetAvokadot kanë një dobësi ato nxihen shpejtë. Mirëpo është gjetur zgjidhja edhe për këtë.

Pasi ta keni prerë dhe konsumuar sasinë që dëshironi, pjesën tjetër të avokados vendoseni në një tas apo enë qelqi me kapak, bashkë me gjysmë qepe të prerë në dy copa, në frigorifer.

Të nesërmen, do ta gjeni ashtu siç e keni lënë në darkë. Sigurisht, nuk mund të rezistojë pafundësisht por të paktën dy o tre ditë do të jetë ashtu siç ishte kur e hapët!.

RECETA TË NGJASHME


Article Categories:
Këshilla

Don't Miss! random posts ..