Screaming Orgasm

Perbersit:

-3 cl Cream De Whisky (bailey’s)
-3 cl Vodka
-3 cl Amaretto
-3 cl Kahlua

E gjithe kjo perzihet shume ne gote te gjate per kokteje dhe eshte gati per tu servir.

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:
Article Categories:
Pije

Comments

Don't Miss! random posts ..