Salmon i pjekur në furrë

Përbërsit:

-Salmon
-1 kokërr qepë
-1 domate
-gjysëm limoni
-Capers

Vendosen qepët në një letër alumini.Sipër i vihet salmoni.Salmonit i hidhet pak kripë dhe lëng limoni.I vihen përsipër Domatet dhe qepët, limoni.

Mbështillet me alumin. Bëhen disa vrima tek alumini që të mos pëlcasi.Lihet në furrë të graduar nga mesi i asaj gjësë që rrotullohet për 25 minuta.

Article Tags:
Article Categories:
Peshk & Fruta Deti

Don't Miss! random posts ..