Salce kosi

Perbersit:

Ju nevojitet vetëm një trastë napë. Fusni sa kos të doni brenda saj (psh nga 1,5 kg del nja 500 gr salcë kosi). Lijeni për një ditë në mënyrë që të pikohet komplet uji i tepërt.

Më pas kur ta nxirrni mund ti hidhni pak kripë për të rritur qëndrueshmërinë, si dhe sipër mund ti shtoni pak vaj.

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:
Article Categories:
Salca

Don't Miss! random posts ..