Role filetoje me konjak

Role filetoje me konjakPërbërësit:

– 500 gr fileto mëshqerre
– 150 gr pançetë e shtrirë
– 1 gotë e vogël me konjak
– 100 gr ajkë kuzhine
– 20 gr gjalpë, kripë dhe piper

Përgatitja:
Vendos sipër dhe poshtë secilës rriskë më mëshqerrë një rriskë panetë dhe rrotulloje duke e shtrënguar fort me një fill kuzhine. Skuqi 2 roletë në gjalpë për pak minuta, njomi me konjakun, vëru flakën, hidhi ajkën e kuzhinës, kripën dhe piperin. Vendosi me kujdes mbi pjatën e shërbimit dhe spërkati me salcën e pjekjes.

RECETA TË NGJASHME


Don't Miss! random posts ..