Qofte me vezë syza sipër

qofteQoftet përgatiten si zakonisht, por bëhen më të mëdha, garnitura e 2 qofte-ve bëhet me diametër 8-10 cm; lyhen me miell dhe skuqen. Kur shërbehen në pjatë vendoset qoftja, sipër veza syze e skuqur në çast.
Masa si te qoftet plus nga 1 vezë syze për person.

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:

Don't Miss! random posts ..