Pse duhet të hani shumë peshk pas lindjes

Pse duhet të hani shumë peshk pas lindjesDepresioni pas lindjes më shumë është si efekt anësorë i lindjes. Luftimi i këtij depresioni tashmë është në dorën tuaj.

Hulumtimet tregojnë se nëse hahet peshk i pasur me acid yndyrorë të quajtur omega-3, mund të ndihmojë për ta luftuar ndjenjën e mërzisë pas lindjes.

Gratë janë shumë të rrezikuara që të kenë depresion pas një lindjeje, kjo vjen si shkak i problemeve që mund të vijnë gjatë lindjes, problemeve shëndetësore të bebit.

Omega-3 përveçse që ka efekte të mira për gruan, ka efekte mjaft të mira dhe për foshnjën e cila merr omega-3 nga nëna e tij me anë të qumështit të gjirit.

RECETA TË NGJASHME


Article Categories:
Këshilla

Don't Miss! random posts ..