Koktej shampanje

receta gatimi per pegaditjen e koktejit shampanje

receta gatimi per pegaditjen e koktejit shampanjePërgatitja: 5 minuta

Për 8 persona nevojiten:

  • 1 shishe shampanjë ,
  • pak brendi,
  • 8 katrorka sheqeri ,
  • pak liker,
  • 1 portokall,
  • 2 limona.

Përgatitja:

Katrorkat e sheqerit qiten në gota për kokteje, të ftohura më parë në frigorifer. Në secilën katrorkë qitet nga një pikë liker dhe nga një lugëz brendi. Gotat mbushen ngadalë me shampanjë të ftohur.

• Koktejet shërbehen të zbukuruara me fizalisë (kjo egzotë mund të blihet edhe në tregtoret tona ), me feta portokalli dhe me lëvore limoni.

• Nëse dëshirohet koktej pak më i ëmbël, brendi mund të zëvendësohet me liker portokalli. Ky koktej mund të përgatitet edhe në një enë të madhe, porse duhet shërbyer menjëherë, që të mos humbin flluskat.

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:
·
Article Categories:
Pije

Don't Miss! random posts ..