Koktej frutash

Nevojiten:

2 filxhanë club soda ose ujë Gline, të ftohtë

1 filxhan lëng molle, të ftohtë

2 filxhanë lëng pjeshke, të ftohtë

1 filxhan lëng portokalli, të ftohtë

7 copa akulli

Rrihini të gjitha lëngjet në blender, shtoni akull dhe servirini në gota. Për garniturë mund të përdorni gjethe dhiozme të freskët.

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:
Article Categories:
Pije

Don't Miss! random posts ..