Kofsha pule me bukë të thekur!

 Për një familje prej katër veta nevojiten 4 kofsha pule bukë të thatë të grirë në therrime të imëta dhe 200 gram djath i grirë, dy kokra vezë, piper dhe kripë!

I ndajmë kofshët e pules në dy pjesë dhe i lajmë mirë pastaj i kriposim sipas deshirës i lëmë për një orë që mishi të marri kripen mirë!

Pastaj rrahim dy kokrrat e vezës, marrim buken e grirë 200gr gjithashtu dhe djathin e grirë.
I përzjejmë bashkë! Duhet t’i përzjejmë mirë në mënyrë që mos të rrinë të veçuara!

Marrim mishin e pulës dhe e fërkojmë një nga një me vezën e bërë gati pastaj i fërkojmë me bukën e grirë dhe djathin që i kemi përgatitur!

Lyejmë tavën me vaj dhe i vendosim me rradhë dhe piqen në 200 gradë për një orë!

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:

Don't Miss! random posts ..