Avokado dhe mashurkat

Avokado përmban vitamine B dhe 50% te kalorive te avokado vijnë nga yndyrat e mira.

Prandaj avokado është shume i mire kundër rrudhave. Yndyra te mira përmban dhe vaji i ullirit.

Mashurkat –fasulja, soja, bizelet thjerrëzat është vërtetuar se me kohe i reduktojnë rrudhat për 20%.

Kjo vjen nga izoflavonoidet qe janë antioksidante te forte.

Pos kësaj janë një ushqim mjaft i mire, qe shpesh quhen si proteina bimore…

RECETA TË NGJASHME


Article Categories:
Këshilla

Don't Miss! random posts ..