Antipaste Crudo

Përbërësit:

  •   akull,
  • limon,
  • xhinxhivalle,
  • sallatë jeshile

Përgatitja:

 Marrim xhinxhivallet, i hapim përgjysmë dhe i vëmë në një pjatë të cilën e kemi mbushur me akull dhe me limon.

Kjo pjatë serviret e ftohtë dhe crudo (në gjendje të gjallë).

RECETA TË NGJASHME


Article Tags:
Article Categories:
Sallatëra

Don't Miss! random posts ..