Ravani

Ravani

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPërbërësit:

3 vezë
1.50 gotë e ujit sheqer,
1 gotë e ujit qumësht,
125 gr margarinë,
1 (pecive),
3 gota e gjysmë miell.

Të gjitha këto i përzien sipas radhitjes. Pastaj e derdh në tepsi tëcilen e lyen me vaj dhe në fund e futni të pjeket.


E keni provuar këtë reçetë? Votojeni sipas preferencës tuaj!
1 yll2 yje3 yje4 yje5 yje6 yje7 yje8 yje9 yje10 yje (35 vota, mesatarja: 8.77 prej 10)
Loading...